Blog

Black Friday legetøj – Spar op til 80%

black friday 2018 allplay.dk tilbud

Vær med til Black Friday 2018 på Allplay.dk – vi indhenter de allerbedste Black Friday tilbud på legetøj og børnetøj. Vi ved nemlig, at du vil kunne spare helt op til 80% på legetøj og børnetøj – det er jo helt vildt! Vi sørger for, at du får tilbuddene så snart de offentliggøres.

Black Friday bliver endnu vildere end sidste år, siger de kloge. Det store onlinesalg bliver, traditionen tro, fejret med kanonudsalg og konkurrencer og du kan spare masser af penge, når du skal handle de varer du har haft kig på lige på denne dato: 23 november 2018.

Der er masser at glæde sig til her på Allplay.dk. Vi har været flittige og har fået endnu flere forhandlere på siden, så du nu kan finde legetøj fra mange af landets allerstørste legetøjsbutikker. Det betyder, at du slet ikke behøver at støvsuge nettet for tilbud på legetøj og børnetøj – det gør vi for dig! Bare bladr igennem kategorierne og find det bedste og nyeste tilbud. Vi sidder klar i kulisserne og sikrer, at alle tilbuddene kommer frem til dig.

 

Hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA, hvor den store julehandlen løber af stablen ledsaget af flere julemænd man kan tælle, parader og alt hvad man kan tænke sig hører til julen. Black Friday ligger fast på fredagen efter Thanksgiving (som falder på den fjerde torsdag i november måned). Black Friday traditionen går helt tilbage til 1960´ernes USA. De forretningsdrivende så en mulighed for at øge salget ved at holde længere åbent og lokke med vilde tilbud. I 80´erne når Black Friday status som en “helligdag” (uofficielt).

I Danmark er Black Friday ved at være kendt blandt alle danskere. Vi skal faktisk kun tilbage til 2011-2012 hvor Black Friday blev indført herhjemme af nogle få danske webshops. Udviklingen tog endnu mere fart i 2013 hvor endnu flere webshops meldte sig på banen med vilde tilbud. 2013 betegnes som Black Fridays egentlige indtog i Danmark. I de følgende år er også fysiske butikker med på legen og tilbyder længere åbningstider på dagen og rabatter du stort set kun finder på denne dag.

Find årets julegaver via Allplay – vi finder de bedste rabatter

Er du den der køber julegaver allerede i januar eller venter du til tilbudsfesten går i gang? Hører du til den sidste type, vil du ikke blive skuffet. Når gaverne til juletræet skal købes, er det jo unægteligt sjovere hvis man har gjort nogle køb. Black Friday er ideelt til at klare mange af de julegaveindkøb. Og køb af ting til dig selv og hjemmet, naturligvis. Så kan du slappe af i december og nyde julemåneden uden det store gaveræs.

Husk også Cyber Monday

Glem ikke, at november er proppet med udsalgsdage. Black Friday er bare en af dem. Kender du f.eks. til Singles Day og Cyper Monday?

Singles Day er dagen hvor du kan forkæle dig selv med nogle lækre produkter til gode priser. Cyber Monday afviger ikke meget fra Black Friday – men denne gang er det primært netbutikkerne der holder udsalg og ikke de fysiske butikker. Så derfor er der masser af muligheder for Black Friday tilbud legetøj.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *