Blog

Hvorfor købe en rangle til din baby?

Liewood Rangle - Alvin - 3-pak - Girlie

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du skal investere i en rangle til din baby? Her er nogle grunde til at hjælpe dig med at købe de bedste rangler til babyer. Lær hvorfor dette babylegetøj er så vigtigt for dit barns udvikling.

Når forældre finder ud af at, de skal have en baby skal familien forberede sig på fødslen. Kommende forældre undersøger vugger, autostole, højstole, klapvogne og andet babyudstyr så de er forberedte. I århundreder har rangler været et af de første legetøj som babyer leger med. Rangler er ikke kun gode til leg, men de kan faktisk hjælpe børn med at udvikle mange færdigheder.

Der er mange grunde til, at rangler er et godt første legetøj til en baby.

Hvordan ser rangler ud?

Rangler kan være lavet af træ, plastik eller stof. Nogle er farvestrålende, mens andre kan være røde, hvide og sorte. Rangler kommer i alle forskellige former, og kan ligne dyr, nøgler, blomster eller musikinstrumenter.

Hvilke slags lyde kan en rangle give?

Mange rangler laver lyde og rasler når de rystes. Mange rangler har også sjove teksturer, der giver knitrelyde. Nogle rangler kan endda have batterier og vise lys eller spille vuggeviser. Rangler med lys og musik der aktiveres med et tryk på en knap, lærer babyer om årsag og virkning. En baby vil lære, at hvis de trykker på en knap, er de i stand til at aktivere legetøjet, og det vil igen hjælpe dem med at være mere nysgerrige i deres læring.

Har rangler en lærende egenskab?

Ja! Rangler er ikke bare en kilde til underholdning for en baby. De kan også hjælpe med at undervise babyer i mange nye færdigheder. Når forældrene holder en rangle op, kan babyer først se på ranglen med deres øjne. Hvis en forælder flytter ranglen fra den ene side til den anden, lærer babyer at visuelt spore eller koordinere deres øjne for at se legetøjet. Lydene ranglerne laver kan også løre babyer til om lyde. Selv uden at se, hvis de hører lyden af ​​et rangle, vil babyen, vende hovedet mod lyden.

I takt med at deres gode motoriske færdigheder udvikler sig, vil de lære at holde og ryste deres rangle i luften. De vil lege ved at tage deres rangle op til deres mund og sikkert udforske babylegetøjet – ikke kun med deres hænder, men også med deres tunge og mund. Mange rangler har også tekstureret overflader, der giver dem mulighed for også a virke som bideringe som baby kan tygge og gumle på.

Babyer lærer også at holde rangle i den ene hånd og derefter overføre legetøjet til den anden hånd. Mange rangler har også bevægelige dele, der kan snoes, drejes og spidses, hvilket kan bidrage til at videreudvikle et barns opmærksom og finmotoriske færdigheder.

Hvorfor kan min baby lide nogle rangler og ikke andre?

Mange forældre vil opdage, at ikke alle babyer elsker det samme legetøj, og det samme gælder for rangler. Nogle babyer bliver bange, når de hører pludselige lyde fra deres rangle og græder. En anden baby kan finde lydene beroligende når de hører lydene. Lad dig ikke blive overrasket, hvis dit barns favoritrangle hjælper dem med at blive motiveret til at lære andre mere udfordrende færdigheder. At ligge på maven er ikke lige sjovt for alle babyer, men det er vigtigt. Børn skal lære at at ligge på deres mave, mens de løfter deres hoved for at udvikle hoved -og nakkemuskulaturen. Ved at placere et barns foretrukne rangle lige uden for rækkevidde på deres mave, kan de være mere motiverede til at løfte deres hoved, lære at rulle for at få deres rangle eller endda orme sig langs gulvet på deres mave for at begynde at kravle.

Min baby savler meget – Hvordan holder jeg rangler rene?

Plasticrangler er nemme at rengøre og rense med en aftørring, især da babyer kan lide at putte legetøjet i deres mund. Rangler af stof kan nemt vaskes i vaskemaskinen ved at putte dem i et pudebetræk. 

Populære rangler til babyer

Især Oball rangler er blevet utroligt populære. Oballs rangler er sjove og originale, og kommer i et hav af forskellige former, farver og raslelyde.

Se Oball ranglerne her

Oball, 10 cm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *