Blog

Legetøj til baby

Blæksprutte M Legebolde 60 Stk - Plys babylegetøj 106830

Babyer lærer nye færdigheder hver dag, da de hele tiden motiveres til at interagere med andre mennesker og deres omgivelser. Det rigtige babylegetøj hjælper med læring og til at udvikle opmærksomhed, hånd-til-øje koordinaton og motoriske færdigheder til at kunne rulle rundt og undersøge omgivelsene. Babylegetøj kan også opmuntre de små til at pludre og sige deres første ord. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige legetøj til baby – vi giver dig en kort liste og introduktion til det bedste babylegtøj.

Legetøj til baby – Idéer til gaver

1. Aktivitetsstativ

Done By Deer Aktivitetstæppe - Quiltet - Petroleum

Done By Deer Aktivitetstæppe – Quiltet – Petroleum

Aktivitetsstativer og tilbehør opmuntrer babyer til at komme op og lege. Mange af ranglerne og aktivitetsdyrene som kan hænges på aktitvitetsstativerne er stimulerende og iøjnefaldende – især babyspejle og musikuroer er populære.

2. Rangler og suttekæder

FRESTYLE PRINCESS LEGESÆT

FRESTYLE PRINCESS LEGESÆT

Den første måde som en baby leger på, er gennem udforskning. De bruger deres sanser at lære – hvilket betyder, at de kan lide at bruge deres hænder, mund og fødder til at udforske. Rangler, suttekæder og biderangler har mange teksturer og materialer som appellerer til babyens forskellige sanser. Se rangler og babylegetøj her.

 

3. Legetøj til badet

Yookidoo Badelegetøj - Musical Duck Race

Yookidoo Badelegetøj – Musical Duck Race

Glem ikke al den læring der kan være i noget så simpelt som et bad. Babyer styrker deres hænder ved at presse vand ud af legetøjet. Meget badelegetøj kan stables oven på hinanden, sidde fast på siden af badekarret og underholde børnene mens de bader. Se alt de sjove badelegetøj lige her.

 

4. Stabletårne og klodser

 

Stableklodser - Bløde - 6 Stk.

Stableklodser – Bløde

Babyer elsker at stable klodser oven på hinanden. Stabletårne er rigtig populære, da babyen kan lade ringene stables ved hjælp af træstangen i midten. Stableklodser lærer også baby om årsag og effekt når klodserne falder sammen. Så er det forfra og prøve at stable dem mere sikkert. Det er virkelig sjovt at se den lille lære at de største klodser skal stables først og de små oven på. Masser af sjove stunder. Se stabletårne, stableklodser her

 

5. Stofklodser

Stofbold der rasler fra Goki

Stoffigurer – Goki

Store, bløde stofklodser er nemme for babyen at holde på med begge hænder. Babyen vil øve sig i holde stofklodserne med én hånd eller skifte mellem hænderne. Som barnet udvikler sine motoriske fædigheder, kan forældrene se babyen prøve at stable klodserne oven på hinanden indtil de kan bygge et lille tårn. Stofklodser kommer i et væld af farver. Se dem her.

 

6. Gyngestol

Gyngestol fra Ingenuity

Gyngestol fra Ingenuity

Gyngestole er ideelle til små babyer. Når babyen gynger fra side til side eller frem og tilbage, kan de se rundt og følge far og mor. Perfekt til at lulle de små i søvn. Se gyngestole her.

 

7. Plysdyr

Disney Peter Plys Bamse Med Lyd - 30 Cm

Disney Peter Plys Bamse Med Lyd – 30 Cm

Der findes et hav af forskellige plysdyr, bløde og med fyld som også kan have lærende egenskaber. De mange slags plysdyr inkluderer blandt andet varianter som lærer barnet om farver, bogstaver og dyr. Disse plysdyr kan både synge sange og vuggeviser. Mange plysdyr kan også gøres personlige og sige barnets navn. Se plysdyr her.

 

Babylegetøj

Lad os indse det, når de er så små er det legetid hele tiden. Der findes en bred vifte af baby og børnelegetøj fra mærker som Hape, Krea, Goki, Vilac og mange andre til at holde din lille baby underholdt. Fra legetøj til at holde mindre børn underholdt til biler og gåvogne til små børn der tager deres første skridt, kan du helt sikkert finde noget rigtigt lækkert babylegetøj. Har du brug for inspiration? Se vores råd til køb af babylegetøj.

Legetøj til nyfødte

Nysgerrige babyer kan nyde babylegetøj som at lege aktivitetsstativer og aktivitetscentre lige fra fødslen. Disse hyggelige aktivitetscentre er et behageligt og sikkert sted for babyen når det er legetid. Vælg mellem legetæpper der hjælper med at stimulere babyen, mens de ser verden rundt omkring dem. Aktivitetscentre med overhængende legetøj giver din baby noget at kigge på og hjælpe med koordinering.

Legetøj til 1 årig

Mens din lille baby lærer at bevæge sig rundt, er gåvogne perfekte til at give støtte og så kan man jo også opbevare sit legetøj i dem. Vælg mellem mange forskellige designs – Nogle kan de sidde i, andre kan de skubbe rundt – men alle sammen giver støtte når der skal læres at gå. Når de går kan de have det sjovt udendørs eller indendørs i deres helt egen gåbil. Især musikinstrumenter er perfekte til 1 årige for at holde dem stimuleret. Du kan se meget mere legetøj til 1 årig her.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *