Legetøj til 1 årig – Se tilbud på Legetøj til 1-årig børn

Leg og læring – det bedste legetøj til 1 –årig børn. Lær mere om legetøj til 1 årige børn.

Når dit barn fylder 1 år vil din lille være meget opsat på at udforske verden omkring sig ved at prikke, gribe, smage og have masser af sjov. 1 årige børn vil bruge en masse tid på leg – og legetid er en konstant udviklende proces for dit lille barn, da de lærer nye lege og forbedrer deres evner små skridt af gangen. Her får du en kort guide til udviklende og sjovt legetøj til 1-årig

Denne indlæringskurve medfører smtidig små frustrationer når tingene ikke helt vil som den lille vil, så det er godt at have sine forældre til at hjælpe sig med at lege og lære sikkert.

Herunder kan du se Legetøj til 1-årige til din lilles første år, og et par tips til at holde dem trygge når det er legetid.

Legetøj til 1-årig

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilket legetøj til 1-årige du skal købe, så kan du her læse lidt mere om hvilken slags legetøj der vil passe bedst og som barnet på 1 år vil få mest glæde af.

Her på Allplay.dk har vi en masse erfaring med legetøj til børn, og især Legetøj til 1-årig. Vi har fulgt udviklingen i de sidste 20 år. Og vi følger nøje med, når der kommer nye legeprodukter – både dansk og udenlandsk legetøj som en lille ny vil have glæde af. Så læs med i guiden og bliv ekspert på legetøj til 1-årig børn.

Gåvogne og trækdyr til 1-årige børn

Mens din baby lærer at gå og kravle rundt, vil de måske have lidt støtte. Gåvogne er et sjovt lille køretøj som lader dem gå rundt i denne ustabile tid, inden de finder deres balance. Vælg blandt gåvogne med klodser, aktivitetsgåvogne og klapvogne.

Din lille kan endda multi-taske ved at bruge en gåvogn med indbyggede former og musikalske elementer der kan hjælpe dem med at lære farver, tal og bogstaver. De små kan også lide at lege med trækdyr og trækvogne samt gåbiler som kan hjælpe med muskeludvikling. Der findes både udendørs og indendørs legetøjs muligheder i forskellige former og størrelser til et-årige børn. Se legetøj til 1-årig LINK

Sand & vandlegetøj

Sand -og vandlegetøj er enkle, naturlige materialer til dit lille barn at bygge med og udforske. Leg sammen med dit lille barn for at vise dem hvordan man laver sandslotte og former, og hjælp dem med at ødelægge dem med plastikskovle og andet legeværktøj. Husk dog at altid være hos din baby, når de leger i eller nær vand, også selvom det bare ligger badet. LINK

Aktivitetslegetøj til børn på 1 år

Et 1-årigt barn suger al information og indtryk til sig hver dag, og der er masser af lege og aktiviteter til rådighed for at hjælpe dem med at lære og vokse. Lige fra aktivitetskuber, aktivitetsborde og aktivitetscentre som kombinerer farver og lyde til sorteringsspil og matchende spil for at forbedre din babys sanser. Pop-up spil hjælper også med at udvikle deres forståelse af årsag og virkning, og giver masser af timer med sjov leg.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *